Bedankt voor jouw liefde

Hallo Lieve Fans,

Mijn nieuwe single “Bedankt voor jouw liefde” die op 10 januarie 2014 officieel gereleased werd, is zeer goed ontvangen bij radiostations, fans en zelfs collega artiesten! De single was een opvolger van mijn zomer single “Verboden Liefde” en loopt nu ongeveer twee maand mee! Ik heb de gevoelige tekst zelf geschreven, het betreft een ode aan de grote liefde, en zal daarom veel mensen aanspreken. 
 
Buiten het feit dat de radiostations de single goed draaien, en het mooie compliment van mijn fans over het nummer, doet de bijbehorende videoclip het ook errrgg goed!! Ik kan wel zeggen dat dit inmiddels de meest spraakmakende videoclip van mij is die tot nu toe geschoten is. Vanaf de release datum tot heden is de videoclip al meer dan 69.000 keer bekeken! Slechts gehuld in bodypaint zal deze videoclip ook nu nog vele kijkers weten te boeien!
 

Neem een kijkje op youtube en oordeel zelf!

 Liefs Marlous