News

De carrière van Marlous zit al enige tijd flink in de lift. Met singles als “Liefde van mijn leven”, “Verlaat me niet”, “Bedankt voor jouw liefde”, “Verlangen naar een herrinnering”, en “Je zeurt te veel” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen.

Marlous maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.

In haar vlogs op YouTube zijn de ontwikkelingen te volgen over de carrière van Marlous en ook geeft ze daar een uniek kijkje in haar privéleven en het moederschap

De afgelopen maanden heeft Marlous niet stilgezeten. 22 Mei komt er een nieuwe single “Als Het Echt Over Is” als resultaat. Dit duet zingt ze samen met songwriter & producer Jeroen Russchen die eerder al werkte met Tino Martin, Jan Dulles & Wolter Kroes.

Deze single is een voorloper van haar album.

Instagram/marlousoosting Facebook/MarlousOosting website/www.marlous-oosting.nl