Voorbereidingen Nieuw Album in volle gang!

De voorbereidingen voor de landelijke release van mijn nieuwe Album getiteld “Verslaafd aan muziek” zijn in volle gang! De eerste instores bij de mediamarkt staan alweer gepland. Ik zal de spits afbijten in Roermond op Zaterdag 28 April. Hier zal ik een klein mini concert geven en mijn nieuwe liedjes ten gehore brengen. Na afloop is mijn nieuwe single en Album gesigneerd te verkrijgen. Ik ben ergggg benieuwd naar jullie reacties straks! Het is een lekker gevarieerd album geworden met fantastische songs! Van reggae tot schlager muziek, de titel zegt het immers al!! haha..

Na deze rustige week op advies van de dokter vanwege een lichte hersenschudding, ben ik vandaag weer aan de slag gegaan. Ik heb een hele toffe buiten shoot gehad voor een mooie cover foto voor op het Album. Maar ook voor de nieuwe Single “De dag is voorbij” die nu eerst uit gaat komen met een mooie videoclip erbij! 

Plaats een bericht